Hej alla!

Vi har nu äntligen fått till ett schema inför hösten 2020. Det har varit lite mer knep och knåp denna gång än vad det brukar och därför har det tagit lite längre tid än vanligt. Men nu är det klart och ligger under “kurser & priser”. Samtidigt öppnar vi även upp för anmälningar. Fyll i anmälningsformuläret och skicka till oss, klart!

Vi räknar med att Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer ligga kvar även i augusti och därför har vi varit tvungna att göra en del förändringar i hur vi lägger upp vår kursverksamhet. De förändringar vi gjort för att göra det så säkert det bara går är:

1. Ändring av tider. Vi kommer se till att lektionerna i våra två salar aldrig börjar eller slutar samtidigt. Detta för att vi aldrig ska vara för många i vår entré. Vi ber alla att komma så nära inpå sin lektionstid som möjligt och lämna så snabbt som möjligt efteråt.
Vår önskan är även att vår entré ska vara så tom på föräldrar och syskon som det bara är möjligt.

2. Antal deltagare. Vi har fått flytta om lite på elever för att hålla deltagarantalet inom en bra gräns så vi fortfarande kan hålla avstånd till varandra. Vi har även fått se till att det finns möjlighet att hålla två lektioner för samma kurs om det visar sig att antalet anmälningar skulle bli för många. Alla kommer få separata mail om de grupper där vi flyttat om lite bland eleverna. Vi kommer även skriva i allas classroom hur vi har tänkt.

3. Våra classroom. Vi kommer på något sätt fortsätta med våra classroom för alla elever som kanske måste vara hemma pga sjukdom eller av annan orsak. Antingen läggs det upp i efterhand eller så använder vi oss av livefunktionen ”Hangouts” som finns i våra classroom.

Med dessa förändringar gjorda så känner vi oss redo för en höst fylld av dans och glädje, precis som det ska vara! Alla som redan är elever hos oss har förtur till alla platser, men ENDAST fram till 1/7. Efter det kan kurser bli fulla och man hamnar på en väntelista. Så vänta inte för länge med din anmälan, skicka in redan idag!

// Anna, Emma, Ebba och Linnea – Karlskoga DansCenter