Info om vårt nya anmälningsformulär

Hej alla!

Det nya schemat för hösten har legat ute ett tag nu och det har blivit dags att öppna upp för anmälningar. Vi har gjort en hel del förändringar för att det ska bli lättare för oss att administrera och för er att anmäla er.

Vi har sett till att alla kurser har ett kursnummer för att göra det så lätt som möjligt att anmäla sig till rätt kurs. Hitta din kurs/kurser och kryssa i, fyll i resten av alla uppgifter och skicka in. Precis som förut kommer ni få ett bekräftelsemail inom 5 arbetsdagar. Om ni är osäkra på vilken kurs som gäller, fråga oss innan ni anmäler er. På så sätt kommer vi slippa skicka en massa mail fram och tillbaka för att få det rätt.

För Full Time-elever finns det två olika alternativ. En för 4 kurser och en för obegränsat. Kryssa i det alternativ som gäller för er och fyll sedan i meddelande med vilka kurser ni ska gå (kursnummer räcker).

Nytt för denna termin; om man vill vara garanterad en plats i våra fortsättningskurser MÅSTE man skicka in sin anmälan innan den 1/7. Efter det är man inte garanterad en plats bara för att man dansade terminen innan utan kursen kan fyllas på av andra dansare. Dock gäller fortfarande att all uppflyttning av elever i kurser måste godkännas av oss danslärare. Det kan inte elever och föräldrar ta beslut om själva.

Nytt också för terminen som kommer; om man inte dyker upp vid kursstart utan att ha meddelat oss detta innan, så förlorar man sin plats och vi kan plocka in elever från en eventuell väntelista. Det går bra att meddela frånvaro via mail, mess, eller våra sociala medier.

Betalning sker som vanligt innan andra kurstillfället. Ni kommer i fortsättningen att kunna välja mellan bg-inbetalning eller Swish. Swishbetalning kan ENDAST ske på plats på dansskolan och endast under första kursveckan.

Vi hoppas att vi med detta klargjort inför alla frågor som kan dyka upp. Om inte, kontakta oss så förklarar vi mer.

// Karlskoga DansCenter