Är sommaruppehållet för långt? Dags då att anmäla sig till våra sommarkurser!

I tre veckor med start måndagen den 4/6 kommer vi köra kurser för alla som vill! Kurserna är alltså öppna för ALLA, även de som inte redan är elever hos oss är också välkomna. Så släng med kompisen, dra på tightsen och kom!

Schema måndagar:
16.30 Disco medel, födda -08 eller tidigare
17.30 Slowdance nybörjare/medel, födda -06 eller tidigare
18.30 Hiphop medel, födda -08 eller tidigare
19.30 House nybörjare/medel, födda -06 eller tidigare

Kostnad:
1 kurs 200:-
2 kurser 300:-
3-4 kurser 400:-

Anmälan sker till info@karlskogadc.se senast den 28/5. Skriv med elevens namn, ålder och vilka kurser Ni anmäler till. OBS! Anmälan är bindande och betalning sker via Swish senast den 4/6. Glöm inte att skriva elevens namn + “sommarkurser” vid betalning. (Vid för få anmälningar ställs kursen in.)

Så förläng allt det roliga, kom och dansa sommarkurser hos oss! Välkomna!