Vi vill först börja med att dela med oss av lite tankar och funderingar kring dessa elevshower.

Det var inte en självklarhet denna termin att det skulle bli några elevshower överhuvudtaget. Dessa shower har växt något otroligt sen vi startade och börjar nästan kännas som ett alldeles för stort projekt för två personer att mäkta med. Vi är alltså två personer som gör i stort sett allt. All planering av teman, mixning av musik, bokning av lokal och ljus, skrivande av manus, biljettförsäljning, genrep… ja, i stort sett nästan allt. Detta gör vi utöver vårt dagliga arbete med undervisning och allt annat som följer med i drivandet av en dansskola.

På själva elevshowerna tar vi hjälp av familj, danslärare, förening och vänner. Ett måste för att dessa dagar ska funka överhuvudtaget. Det är dagar som måste planeras in i minsta detalj, annars blir det näst intill omöjligt att genomföra.

När vi dessutom måste ta hand om föräldrar som högljutt, ibland alldeles FÖR högljutt, talar om för oss att de minsann inte har fått reda på all information som ligger ute på Facebook, Instagram eller hemsida, känns det ganska hopplöst och till och med ledsamt. All fokus försvinner från barnen och ungdomarna och går istället till att bemöta dessa föräldrar.

Så för att vi ALLTID ska kunna sätta barnen och ungdomarna först och lägga all fokus på dem och deras shower, påminner vi om detta:

Vi lägger ut information om allting som händer hos oss under terminen på Facebook, Instagram, hemsida eller på vår anslagstavla. Alla får själva ta ansvar över att ta del av denna info. Om man väljer att INTE ta del av all info, kan man heller inte hålla dansskolan ansvarig när viktiga saker missas. Lite så tänker vi.

Okej, ska vi ta lite datum nu då? Nu när vi antar att alla läst igenom allt?
Den 26-27 maj bränner vi av tre fantastiska elevshower i Folkets Hus! Efter succén förra terminen “Lilla Showen” fortsätter vi med samma upplägg. Det blir två shower med dansare som är från 7 år och uppåt och en show med dansare som är 2,5-6 år. Mer info om själva showerna kommer lite längre fram men kryssa dessa datum i kalendern så länge. Och håll utkik efter mer info!

Så vad säger ni? Nu fixar vi det här tillsammans, right?!

// Anna & Sandra