Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till Karlskoga DansCenters elevföreställningar
“See you on Broadway!”
Lördag – Söndag 23-24 maj i Folkets Hus, Karlskoga

Följ med oss på en upptäcktsfärd längs med avenyn i staden som aldrig sover! Där händer det mesta och vi ska få ta del av musikaler, streetpartyn, stadsdelar och såklart, Times Square, denna magiska plats där ingenting är som någon annanstans. Så missa inte chansen att få se våra otroligt populära elevföreställningar!

Vi börjar dela ut beställningslappar till biljetter efter påsklovet. Sista dagen att lämna in beställningar är den 14e maj, dock garanterar vi INTE att det finns biljetter kvar så länge. Det är först till kvarn som gäller och det brukar bli slutsålt.

Nyhet för denna termin är att det endast går att beställa 5 st biljetter per familj. Detta för att alla elever ska få en chans att ha anhöriga i salongen. Eventuellt överblivna biljetter kommer att säljas sista veckan innan föreställningarna.

En annan nyhet för denna termin är att våra allra minsta dansare i Dancekids och Discokids endast kommer att vara med på våra lördags-föreställningar.

Föreställning 1: Lördag 23e maj kl 12.00
Föreställning 2: Lördag 23e maj kl 17.00
Föreställning 3: Söndag 24e maj kl 14.00

Vuxen: 70:-
Ungdom (7-16 år): 40:-
Barn under 7 år gratis (Dock måste de ha en gratisbiljett)